Kategorier
Okategoriserade

Anmäl dig till gruppseminarium kognitiv svikt

På onsdag förmiddag smygstartar kongressen med ett halvdagsseminarium om kognitiv svikt. Det kommer att bli 5 grupper med mål 4 personer/grupp, och alltså begränsat antal platser. Först till kvarn gäller. Klicka i under tillval när du anmäler dig till kongressen (det finns också möjlighet att klicka att du vill stå på väntelista i händelse av återbud).

Syfte: Seminarium där du genom att djupdyka i patofysiologi, anatomi och diagnoskriterier får praktisk användbar kunskap i att individanpassa utredning och sjukdomsspecifik läkemedelsbehandling av personer med kognitiv svikt

Metod: Aktivt smågruppsseminarium utifrån speciellt framtaget utbildningsplattform

Ledare: Elisabeth Londos, professor i Klinisk minnesforskning vid Lunds universitet och Erik Stomrud, distriktsläkare i Emmaboda Hc, biträdande forskare vid klinisk minnesforskning Lunds universitet

Eftersom det är begränsat antal platser kommer det finnas en väntelista och ev sent återbud måste meddelas sofia.t.eriksson@gmail.com så snart som möjligt.