Socialt program

Tisdag 23/4 kl. 17.30

Efter prekongressen går vi tillsammans till Norrlands Nation Fest och Konferens för en lyxig mingeltallrik med norrländskt tema och dryck. Förbered er på en trevlig kväll med ST-kollegor i Uppsala stad!

Onsdag 24/4

Stadsvandringar 

De som ej deltar på SFAMs fullmäktigemöte ges möjlighet att deltaga på en av två aktiviteter: Medicinhistorisk stadsvandring alternativt guidad visning i Linnéträdgården.

När du registrerar dig vid ankomst till kongressen kommer kostnadsfria deltagarbiljetter finnas tillgängliga. Platserna är begränsade och först till kvarn gäller.

  • Avgång utanför UKK för medicinhistorisk stadsvandring kl. 16.30.
  • För er som ska till Linnéträdgården (Svartbäcksgatan 27 B) börjar turen där kl. 16.40, det finns möjlighet att gå i gemensam trupp med avgång från UKK kl. 16.20

Efter vandringarna möter vi upp övriga kongressdeltagare på UKK för välkomstmingel.

 

Välkomstmingel på UKK kl. 18.00

Mingla och möt kollegor och sponsorer i utställningen på plan 6, UKK. En mingeltallrik och dryck serveras.

Fotograf: Gustav Dalesjö

Torsdag 25/4 kl. 18.30

Efter torsdagens kongress ses vi på ståtliga Uppsala slott där det väntar en bankettmiddag i Rikssalen. Vi lovar underhållning under middagen, trevliga samtal samt musik och dans efteråt. Detta vill ni inte missa! Klädkod: Kavaj

SFAM-kören

SFAM är den enda specialistföreningen som har en egen kör och den har funnits i mer än 20 år nu. Den existerar bara några korta dagar vid våra möten. Vi träffas och repeterar 2 gånger på plats och uppträder inför kollegorna vid torsdagens middag. ”Bort allt vad oro gör” har blivit vår signaturmelodi och den har vi sjungit alla gånger vi varit med. Därutöver ytterligare 3-4 enkla låtar som körledaren Lars Englund, allmänläkare i Borlänge, väljer ut. Ni får noter utskickade innan. Även om ni inte är vana körsångare brukar det bli bra. Vid anmälan till kongressen kan du också anmäla dig till kören.

SFAM-kören vid banketten på Uppsala slott, SFAM-kongressen 2009.

Kontaktinformation

Vid frågor om programmet

Johan Birging Hultegård
E-post: kongress@sfam.se

Karin Salomonsson Wohlin
David Gyll
Anna Svensson
Elin Gahm
Mikael in de Betou
Natasha Brieger Noack

Vid frågor om anmälan
Reed & Mackay
E-post: congress.se@reedmackay.com
Tel: 018-18 35 35 (Telefontid tis - tors kl. 9.00 - 12.00) 

Reed & Mackay

Datum 

24–26 april 2024 med prekongress 23 april

Arrangeras av